Cine sunt primele trei vedete care intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities“. Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu formează juriul noului sezon FOTO Kanal D
Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities“. Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu formează juriul noului sezon FOTO Kanal D

Reprezentanţii show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities“ au anunţat cine sunt primele trei vedete care intră în concursul de la Kanal D şi cine este juriul noului sezon.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, revin în rolul de juraţi într-un nou sezon „Bravo, ai stil!“, ediţia cu vedete. 

Reprezentanţii show-ului de modă de la Kanal D au anunţat şi cine sunt primele trei vedete care întră în competiţia de stil: 

Raluca Tănase

Cântăreaţa Raluca Tănase,  componentă a trupei Bambi, este pasionată de muzică şi modă. Aceasta şi-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, având numeroase apariţii TV. Numeroasele piese lansate de-a lungul timpului au devenit adevărate hituri. Un exemplu este melodia „Doi ochi căprui“, difuzată pe toate posturile de radio şi TV de la vremea respectivă. Începând din anul 2015, Raluca şi Denisa Tănase, sora acesteia, şi-au început cariera solo. Raluca Tănase mizează pe faptul  că îşi stăpâneşte cu uşurinţă emoţiile şi acest lucru îi va conferi un atu în faţa celorlalte rivale din competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities“

„Sunt o persoană care are mereu un cuvant de spus în ceea ce priveşte arta, care nu renunţă uşor şi care demonstrează mereu implicare. Îmi stăpânesc foarte bine emoţiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd uşor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung şi să învăţ ca să pot progresa!“, spune Raluca Tănase.

bravo ai stil concurente foto kanal d

Cântăreaţa Raluca Tănase intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Călina Dumitrescu

Călina Dumitrescu este o tânără îndrăzneaţă, care s-a lansat cu mult curaj în showbiz, moştenind talentul pentru artă de la mama ei, Catinca Roman. Este un model pentru tânăra generaţie, în materie de styling, fiind urmărită pe reţelele sociale de mii de fani. Călina Dumitrescu se declară a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-şi pune ideile în practică, şi se descrie ca fiind un artist total, în căutarea identităţii sale.

„Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care îşi caută cea mai bună versiune a ei şi care munceşte cu ea pentru a reuşi acest lucru. Sunt o luptătoare, deşi emoţiile mă copleşesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenuşă”, spune concurenta.  

bravo ai stil concurente foto kanal d

Fiica Catincăi Roman, Călina Dumitrescu, intră în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

Maria Ilioiu 

Maria Ilioiu, cea de-a treia aspirantă la titlul de cea mai stilată celebritate din ţară, este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatică concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate, „Insula Iubirii“. 

Tânăra spune despre această nouă experienţă în cariera sa, din postura de concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities“, că îşi va demonstra calităţile vestimentare, apărându-şi opiniile cu orice preţ in ceea ce priveşte alegerile sale în materie de styling. 

„Vreau să mă cunoaşteţi exact aşa cum sunt. Vreau să demonstrez cine sunt şi ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională şi vehementă!“, afirmă Maria Ilioiu.

bravo ai stil concurente foto kanal d

Maria Ilioiu, fostă ispită în reality show-ul „Insula iubirii“ de la Antena 1, intră în concursul  „Bravo, ai stil! Celebrities“ de la Kanal D FOTO Kanal D

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite