MasterChef deschide porţile bucătăriei pentru cei mai buni concurenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei 24 de concurenţi MasterChef FOTO Pro TV
Cei 24 de concurenţi MasterChef FOTO Pro TV

Cei mai buni 24 de concurenţi păşesc pentru prima oară în bucătăria MasterChef, luni, 5 octombrie, de la ora 20.30. Prima probă a ediţiei din această seară va pune imaginaţia culinară a participanţilor la încercare.

Telespectatorii vor afla în ediţia de luni mai multe informaţii despre cei 24 de concurenţi. Unul dintre aceaştia are un susţinător surprinzător: Regina Marii Britanii. Acesta i-a scris Reginei că este unul dintre cei 24 de concurenţi, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

Primul contact al celor 24 de concurenţi cu bucătăria „MasterChef“ îi va lăsa pe aceştia fără cuvinte. Toţi vor avea la dispoziţie timp pentru a inspecta cămara cu preparate sau cămara cu ustensile, precum şi bucătăria.

Cutia misterelor revine şi în acest sezon. Prima probă a ediţiei de luni îi va provoca pe cei 24 de concurenţi „MasterChef“ să-şi demonstreze imaginaţia culinară. Timpul scurt pe care îl au la dispoziţie le va pune la încercare îndemânarea sub presiune. Câştigătorul probei va beneficia de insigna de imunitate pe care o poate folosi oricând doreşte pe parcursul următoarelor trei probe.

Ediţia de luni va include şi o probă cu un ingredient vedetă care este prezent în Europa încă din 1493, dar şi primul test sub presiune, în urma căruia un concurent va părăsi bucătăria „MasterChef“.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite