Primele imagini cu noul juriu Vocea României. Tudor Chirilă: „Nu mă aşteptam să funcţionăm atât de bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra, Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă sunt antrenorii noului sezon al show-ului „Vocea României“ FOTO ProTV
Andra, Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă sunt antrenorii noului sezon al show-ului „Vocea României“ FOTO ProTV

Săptămâna aceasta au început filmările pentru al optulea sezon al show-ului „Vocea României“, de la Pro TV.  Într-un decor nou, cu scaune noi şi foarte multe elemente high-tech, antrenorii şi-au ocupat locurile şi au ascultat primele voci din acest sezon.

Tudor Chirilă (44 de ani), Irina Rimes (26 de ani), Andra (31 de ani) şi Smiley (34 de ani) au avut câteva schimburi de replici şi au luptat cu toate armele pentru cei pe care şi i-au dorit în echipele lor, în prima zi de audiţii.   

Încântat de acest început de sezon şi de energia pe care i-a dat-o prima zi de filmări, Tudor a mărturisit că noua echipă de antrenori „funcţionează neaşteptat de bine“: 

„Prima zi de filmări a fost foarte bună din punct de vedere al energiei şi mai ales al felului în care am funcţionat noi, antrenorii, împreună. Am fost surprins să am sentimentul că parcă ne cunoaştem de zece ani. Sigur, ne şi cunoaştem unii cu alţii, dar nu mă aşteptam să funcţionăm atât de bine, ca şi cum ne-am şti de mult mai mult timp, iar ăsta mi s-a părut un lucru foarte bun. Ne-am şi distrat, încă un aspect foarte important atunci când eşti în scaunul de antrenor, şi în acelaşi timp am primit deja fiecare în echipele noastre concurenţi buni, ceea ce înseamnă că e de aşteptat ca blind-urile următoare să crească în energie şi în calitate, în intensitatea sau densitatea vocilor pe metru pătrat“. 

vocea romaniei foto protv

   

Şi Irina Rimes, cea mai tânără antrenoare de la  „Vocea României“, a vorbit despre prima experienţă în această postură: „Este o experienţă inedită, probabil nu voi uita niciodată prima zi la «Vocea României», aşa cum nu am uitat primul sărut sau prima zi de şcoală. Trebuie să ai abilitatea de a simţi potenţialul unui concurent şi de a gândi în perspectivă. Este o călătorie promiţătoare şi plină de provocări, căreia îmi place la nebunie să-i fac faţă alături de trei oameni minunaţi ai muzicii româneşti. În prima zi de filmări am câştigat două voci extraordinare, de care sunt mândră, şi sper ca cel care va câştiga sezonul opt să facă parte din echipa mea“. 

image

Fericită de această nouă experienţă, Andra a spus: „Prima zi la «Vocea României» a fost intensă pentru mine. Încă sunt prinsă în vraja acestor audiţii: câtă adrenalină, cât suspans înainte de întoarcerea scaunelor! De asemenea, am râs foarte mult, cred că telespectatorii se vor distra alături de noi când vor urmări audiţiile pe nevăzute. Au fost multe momente în care ne-am întrecut în replici ca să câştigăm simpatia concurenţilor şi a ieşit ceva savuros. Deşi eram pentru prima oară pe scaunele de antrenori, eu şi Irina le-am făcut faţă băieţilor. Am avut satisfacţia de a fi aleasă de o tânără cu o voce senzaţională când toţi patru ne-am întors pentru ea. Aştept zilele următoare! Abia m-am încălzit!“.

Imagine indisponibilă

Andra FOTO ProTV

Şi Smiley este bucuros că au început filmările pentru sezonul opt şi a declarat la finalul primei zile: „A fost o zi inedită. Deşi ne cunoaştem între noi, în formula de antrenori practic abia am făcut cunoştinţă. Am cel puţin aceleaşi aşteptări ca şi în celelalte sezoane, de la noi, antrenorii, şi de la concurenţi.  Am descoperit deja nişte voci foarte bune, o să avem treabă multă.“.

Imagine indisponibilă

Smiley FOTO ProTV

De-a lungul celor opt sezoane, juriul „Vocea României“ a trecut prin mai multe transformări, singurii rămaşi din formula originală fiind Loredana şi Smiley. 

În primele trei sezone, juriul a fost compus din Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Pro TV l-a înlocuit pe Horia Brenciu cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. Ultimul sezon s-a desfăşurat cu Loredana, Smiley, Chirilă şi Despot în juriu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite