Răzvan Fodor părăseşte emisiunea „Vorbeşte lumea“ pentru „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Fodor (40 de ani) a anunţat că părăseşte emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, pentru a se dedica filmărilor pentru viitorul sezon al show-ului de gătit „MasterChef“. Programul de filmare de la „MasterChef“ a fost principalul impediment pentru care Fodor nu a mai putut lua parte la emisiunea mondenă.

Răzvan Fodor a anunţat în direct la emisiunea „Vorbeşte lumea“ că, începând cu 1 septembrie se va dedica cooking show-ului „MasterChef“. Acesta va reveni în platoul „MasterChef“ pentru filmările unui nou sezon incendiar.

Programul de filmare al competiţiei culinare de la Pro TV va fi unul extrem de aglomerat, prevede şi probe în deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Răzvan să fie alături de colegele lui, Nadine, Sore şi Vica, în fiecare zi, de luni până vineri.

Vestea a produs emoţie în rândul colegelor sale. Totuşi, Răzvan s-a revanşat, gătindu-le un delicios preparat demn de „MasterChef“, cele trei hotărând că efortul lui merită să fie recompensat cu şorţul „Vorbeşte lumea“.

„Am tot vorbit că începe sezonul nou «MasterChef» şi că va trebui să plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureştiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului «MasterChef», dar voi intra în direct cu voi de acolo şi vă voi aduce informaţii la cald, din culise“, a declarat Fodor la „Vorbeşte lumea“.

De luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 14:00 la 16:00, „Vorbeşte lumea“ aduce telespectatorilor noutăţi din viaţa vedetelor, informaţii utile, subiecte de lifestyle şi invitaţi surpriză, care vor veni în platoul emisiunii.

Pe Răzvan Fodor telespectatorii îl pot vedea în această toamnă alături de chefii Patrizia, FOA şi Adrian Hădean în viitorul sezon „MasterChef“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite