Sfârşitul serialului „Sacrificiul“, grăbit de pandemie: Antena 1 difuzează în această seară ultimul episod al sezonului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al doilea sezon al serialului „Sacrificiul“ se încheie în această seară FOTO Antena 1
Al doilea sezon al serialului „Sacrificiul“ se încheie în această seară FOTO Antena 1

Antena 1 va difuza în această seară ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului „Sacrificiul“, după ce filmările au fost oprite din cauza pandemiei, în urmă cu trei săptămâni.

„Serialul «Sacrificiul» a ajuns la sfârşit de sezon, astfel că în această seară telespectatorii vor putea urmări ultimul episod din cel de-al doilea sezon“, anunţă Antena 1. 

Filmările producţiei semnată de Ruxandra Ion s-au oprit în urmă cu trei săptămâni, din cauza crizei provocată de pandemia de coronavirus. Finalul „improvizat“ al sezonului va fi difuzat în această seară, de la 22:45.

De altfel, grila Antenei 1 a suferit mai multe modificări de la izbucnirea crizei. Amintim că serialul „Sacrificiul - Alegerea“ a fost mutat miercurea, de la 22:00. 

Ce se întâmplă în ultimul episod 

Răsturnările de situaţie şi momentele pline de pasiune vor continua şi în această seară, după ce în episodul trecut Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) a decis să dea cărţile pe faţă în ceea ce o priveşte pe Eva (Maia Morgenstern).

O mărturisire cumplită avea sã îi zdruncine cu totul viaţa Evei, care a aflat chiar de la Ştefan Oprea că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinţii pe vremea comunismului, lucru ştiut de acesta şi ţinut secret încã de când cei doi s-au cãsãtorit. Ştefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei. Lili şi Dănuţ au descoperit în laptopul lui Ştefan analizele de la o clinică de oncologie, de unde reiese că acesta are cancer. 

sacrificiul foto antena 1

FOTO Antena 1

Nici în cazul trio-ului Diva (Oana Zãvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer) lucrurile nu stau deloc bine. Bobi s-a întors acasă şi le-a aşteaptat pe Diva şi pe Irina pentru a le face o dezvăluire. Acesta i-a spus Divei că el este îndrăgostit de Irina şi că lucrurile nu mai pot continua aşa. În tot acest timp, Maria (Mãdãlina Bellariu) s-a operat la genunchi şi are nevoie de o săptămână de repaos pentru ca piciorul să îşi revină complet, Amza (Vlad Gherman) fiindu-i alături şi în această încercare. 

Diva îi va mărturisi adevărul lui Mario şi va pregăti un plan pentru Bobi şi Irina. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în această seară. Tot atunci, aceştia vor putea fi alături de Eva, care se va simţi obligată să ia măsuri după ce a aflat adevărul de la Ştefan, iar Sorin va găsi legătura pentru Victor în casa familiei Oprea. 

sacrificiul foto antena 1

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite