Ce spune despre relaţia voastră cadoul pe care i-l faci de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă declară că nu le pasă, femeile aşteaptă un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor
Chiar dacă declară că nu le pasă, femeile aşteaptă un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor este la un pas distanţă, iar magazinele s-au umplut deja de inimioare şi de cadouri. Cum alegi cadoul perfect? Pentru că, deşi poate că iubita ta îţi spune că nu crede în această sărbătoare, cu siguranţă aşteaptă să-i faci o surpriză.

O invitaţie la restaurant este mereu o idee bună, mai ales dacă reuşeşti să faci rezervare într-un loc cu semnificaţie pentru voi. Poate locul primei întâlniri sau locul unde ai cerut-o de soţie. În acest caz, amintirea acelor momente perfecte vor fi cel mai frumos cadou. Mesajul transmis: că îţi pasă suficient de mult de relaţia voastră încât să-ţi aminteşti aceste detalii. 

Florile, nelipsite 

Chiar dacă o inviţi la restaurant, nu înseamnă că ai scăpat de tot! Amintirile sunt un cadou frumos, dar nimic nu spune "te iubesc" mai bine decât un buchet de flori. Anul acesta se poartă aranjamentele în formă de inimă, dar şi buchetele supradimensionate de trandafiri, spun artiştii florali. Evident, dacă îţi lipseşte inspiraţia, poţi apela la un serviciu specializat. "Colecţia de flori de Valentine’s Day cuprinde peste 60 de buchete şi aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprimă dragostea indiferent de culoare. Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se număra roşu intens, fuchsia, oranj, alături de inserţii delicate de lila, crem şi roz pudră", au declarat reprezentanţii uneia dintre cele mai mari florării din ţară. 

Cadouri pentru proaspăt îndrăgostiţi 

Un alt cadou clasic de Ziua Îndrăgostiţilor este lenjeria. Roşie, dantelată, care să ducă cu gândul la cele mai intime momente pe care le împărţiţi în cuplu. De obicei, un astfel de cadou este oferit fie când relaţia este la început şi pasiunea este mare (dar nu dacă ieşiţi de o săptăână împreună), fie când simţiţi nevoia de a reaprinde focul pasiunii. Este o invitaţie deloc subtilă în dormitor. Şi chiar dacă bărbaţilor nu le pasă cum este îmbrăcată partenera lor în acele momente, femeilor le place să se simtă admirate. Iată ce se poartă anul acesta!

"În ceea ce priveşte materialele, de Valentine’s Day merită să le alegem pe cele mai feminine şi mai elegante, iar dantela şi tulul se numără printre acestea. Dantela este unul dintre materialele „tradiţionale” la capitolul lenjerie intimă, iar în combinaţie cu tuluri fine asortate, aceasta creează un efect special. În cazul noilor piese de lenjerie intima roşie de la SevenSins, dantela este predominantă, produsele fiind fie confecţionate aproape integral din dantelă cu modele florale, fie accesorizate pe alocuri cu accente dantelate fine. Din punct de vedere al design-ului, în acest an s-a optat pentru croiuri moderne, majoritatea pieselor de lenjerie având decupaje sexy sau fiind ornate cu benzi elastice în zona bustului. Piesele de lenjerie roşii cu ornamente extravagante dau un aer special purtătoarelor, precum şi multă încredere de sine, deoarece pun în valoare femininatea şi impresionează privirea", au explicat reprezentanţii unui retailer de profil. 

Cadouri care alungă monotonia din cuplu

De curând, a apărut în România un nou concept de cadouri. Cadourile experenţiale, adică daruri care se concretizează în xperienţe, nu în lucruri. Aşa că în loc să-i oferi o bijuterie, oferă-i un salt cu paraşuta sau un antrenament la tenis cu Victor Hănescu. Mai vrei idei? Complice.ro de exemplu oferă experienţe de răsfăţ (masaje, SPA), acţiune (survol cu elicopterul), sport (squash, badminton, ciclism), dar şi cursuri de cooking (ai grijă ce vrei să sugerezi cu asta!), de făcut praline, de degustare de cafea sau de make-up. 

"Avem disponibile şi cadouri 100% personalizate: rochie unicat pentru EA creată de un designer de modă, butoni unici pentru EL creaţi de un designer de bijuterii, sau experienţe cu celebrităţi, cum ar fi o zi de jurnalism cu Cosmin Stan", au declarat reprezentanţii site-ului. Ce mesaj îi transmiţi? Că zilele împreună nu vor fi niciodată monotope şi nu vă veţi plictisi niciodată. 

Vacanţa, alegerea clasică

Nu putem să vorbim despre Ziua Îndrăgostiţilor fără a aminti şi despre călătorii. Micul dejun la Roma sau o cină romantică la Paris, o plimbare cu gondola prin Veneţia ori una romantică pe malurile oceanului în Barcelona sunt câteva surprize pe care i le poţi face dacă ai alocat un buget generos acestei zile. Mesajul transmis? Că viaţa voastră împreună este o călătorie fără sfârşit, plină de surprize!

Tu ce cadou îi faci de Ziua Îndrăgostiţilor?

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite