Bărbat de 62 de ani arestat pentru că a omorât o femeie de 87 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a intrat în curtea femeii şi a distrus mai multe lucruri, iar când aceasta a ieşit din casă a lovit-o în cap şi apoi a înjunghiat-o de câteva zeci de ori.

Un bărbat suspectat că a ucis o femeie de 87 de ani, după ce aceasta l-a prins în gospodăria ei, a fost arestat preventiv. Bărbatul ar fi intrat în curte, ar fi distrus mai multe bunuri, iar când femeia l-a surprins a lovit-o în cap, apoi a înjunghiat-o de câteva zeci de ori.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 26 ianuarie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat  şi violare de domiciliu”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit sursei citate, în ziua de 25.01.2020, în jurul orelor 14:00, inculpatul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a pătruns fără drept, prin escaladarea porţii, în curtea unui imobil situat în municipiul Braşov,  unde a distrus mai multe obiecte, acţiuni care probabil au alertat-o pe victima, o femeie de 87 de ani, care a ieşit în uşa casei sale. 

În acest context, inculpatul a lovit victima cu un obiect contondent după care i-a aplicat câteva zeci de lovituri de cuţit victimei căzute, ceea ce a i-a cauzat moartea. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, au mai transmis procurorii.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite