UPDATE Accident extrem de grav la un liceu din Constanţa. Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul al 2-lea al şcolii, în dimineaţa de marţi, 21 ianuarie, înainte de începerea cursurilor. Copilul a venit mai devreme la şcoală şi s-a dus glonţ la geam.

UPDATE ORA 9.00 Băiatul de 12 ani avea în ultimul timp gânduri suicidale, iar colegii au povestit că el spusese, în urmă cu câteva zile, că vrea să se omoare. Şi chiar aseară, copilul ar fi spus unui prieten că nu o să-l mai vadă. Atât IPJ Constanţa, cât şi Inspectoratul Şcolar fac anchete la Liceul Călinescu. 

UPDATE ORA 8.37 „În această dimineaţă, în jurul orei 07.50, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ. Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transsmite IPj Constanţa.

UPDATE ora 8.22 Băiatul a fost evaluat medical şi este transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

UPDATE ora 8.18 Conform ISJ Constanţa „un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Călinescu Constanţa s-a aruncat de la o fereastră de pe holul instituţiei (etaj 2) în această dimineţă.

În prezent, echipajele SMURD sunt la faţa locului, alături de reprezentanţii ISJ.”

Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 21 ianuarie, la Liceul George Călinescu din municipiul Constanţa.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un copil căzut de la înălţime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B şi SMURD C din cadrul detaşamentului Palas”, transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

Din primele informaţii, băiatul este conştient.

Ambulanţa SMURD a preluat elevul de 12 ani

Ambulanta SMURD preia elevul de la Liceul Calinescu din Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

O fată de 13 ani a încercat să se sinucidă de frica notei la matematică. Copila a scăpat cu doar câteva zgârieturi după ce a trecut trenul peste ea

O elevă a încercat să se sinucidă după ce s-a certat cu iubitul. Cum au găsit-o profesorii în toaleta şcolii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite