Hoţi urmăriţi pe străzile Constanţei. Două maşini ale poliţiei au fost avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autospeciale ale poliţiei au fost avariate în timpul urmăririi. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni (26/27 aprilie).

Urmărrea a început în jurul orei 23.45, când un echipaj de poliţie locală a observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa, cu viteză redusă şi cu portbagajul deschis.

„Poliţiştii locali au procedat la urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului şi au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos. La vederea forţelor de ordine, persoanele în cauză au urcat în autoturism şi au demarat, conducând cu viteză excesivă, abandonând utilajul pe strada menţionată”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii locali au solicitat ajutor, continuând urmărirea autoturismului pe străzile Cumpenei, zona Industrială, strada Celulozei, timp în care acesta se deplasa cu viteză, nerespectând somaţiile forţelor de ordine.
 
Mai multe maşini ale I.P.J. Constanţa au reuşit blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii.

„În timpul activităţilor de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliţie naţională şi una de poliţie locală, avariile fiind reduse la ambele autoturisme, nefiind înregistrate victime”, mai spun poliţiştii.

Maşina fiind blocată de echipajele poliţiei, cei urmăriţi au părăsit autovehicolul fugind de la faţa locului. Forţele de ordine - poliţişti, jandarmi, poliţişti locali - au pornit în urmărirea acestora pedestru şi au reuşit imobilizarea a două dintre persoanele în cauză, dintre care unul fiind conducătorul auto.

„Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduşi la sediu pentru audieri. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ. În continuare, poliţiştii constănţeni desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi identificarea tuturor persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Cum a ajuns o tânără doctoriţă victima unui joc TikTok. Poliţia îl caută pe individul care a intrat în maşina sa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite