Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda fac petrecere de nuntă cu 500 de persoane. Cine a fost invitat la cheful programat într-o comună de lângă Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit religios de Dragobete FOTO Facebook/ Claudiu Manda
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit religios de Dragobete FOTO Facebook/ Claudiu Manda

Senatorii PSD Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda organizează sâmbătă, 30 martie, petrecerea de nuntă la care ar urma să participe în jur de 500 de persoane.

Olguţa Vasilescu (44 ani) şi Claudiu Manda (43 de ani) s-au căsătorit religios pe 24 februarie, în ziua de Dragobete. Cei doi au organizat în aceeaşi zi din februarie o ceremonie de celebrare restrânsă la un restaurant din Craiova şi au anunţat că petrecerea mare de nuntă va avea loc sâmbătă, 30 martie.

   

Cei doi au invitat în jur de 500 de persoane, la petrecere urmând să participe cei mai importanţi lideri PSD şi ALDE, în frunte cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau Viorica Dăncilă.

Petrecerea va avea loc în comuna doljeană Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova. Localitatea este condusă de primarul PSD Ovidiu Flori, naşul de cununie al celor doi senatori PSD. Conform presei locale din Dolj, cortul unde va avea loc marea petrecere aparţine tot naşului celor doi.

Locaţia se numeşte Riviera Ballroom şi, conform prezentării, "este un mix intre modern şi retro inspirat subtil din America anilor '50, cu un decor mascat din influentele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de "melody-club" reinventat".

cort nuntă Olguţa si Manda


Potrivit programului, pe scena din restaurant vor cânta după ora 19.00 mai mulţi artişti de muzică uşoară şi populară.

cort nunta

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din relaţiile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Adina, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite