Pronunţarea în dosarul şefului Clinicii de Hematologie de la Spitalul „Filantropia“, amânată pentru astăzi. Medicul este acuzat de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Gabriel Găman, şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia“, a fost arestat anul trecut pentru trafic de infulenţă şi luare de mită. Medicul a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, însă sentinţa nu a fost defintivă.



Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro de la Silvia Gună. Femeia a mers pe data de 28 aprilie 2014 să discute cu şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova.
 
Silvia Gună i-a spus lui Dragoş Gabriel Găman că vrea să îşi pensioneze mama pe caz de boală. Pentru acest favor medicul a cerut suma de 500 de euro, iar banii au fost daţi câteva zile mai târziu în biroul inculpatului.

Condamnat la închisoare cu executare

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Sentinţa dată în luna mai nu a fost definitivă şi a fost atactă la Curtea de Apel Craiova. Pronunţarea în dosarul medicului Dragoş Gabriel Găman a fost stabilită pentru astăzi.

Dragoş Gabriel Găman a mai fost implicat în anul 2010 într-un scandal. În urma unui control au fost găsite stocuri mari de medicamente pentru bolnavii de cancer. Cu toate acestea, pacienţii erau trimişi să îşi cumpere de la farmacie tratamentul necesar.
 
Stocul de medicamente cumpărat la vremea respectivă erau pe cale să expire.
 

 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite