Coronavirus în judeţul Hunedoara. Câţi pacienţi cu Covid sunt trataţi la Spitalul Judeţean Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Numărul pacienţilor cu coronavirus, internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, a crescut simţitor, după ieşirea din carantină.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva se numără printre cele mai aglomerate unităţi medicale din ţară, cu pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus.

Numărul pacienţilor cu coronavirus din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a crescut după ce unitatea medicală a ieşit din carantină. „În cursul zilei de luni, au fost internaţi 26 de noi pacienţi, numărul persoanelor internate fiind în prezent de 126”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Începând de luni, 13 aprilie 2020, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a ieşit din carantină, urmând ca atât pacienţii depistaţi pozitiv, cât şi cei suspecţi de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 să fie internaţi şi trataţi de personalul medical. În prezent, unitatea medicală îşi desfăşoară activitatea de tratare a pacienţilor depistaţi „pozitiv” cu virusul SARS-CoV-2 în condiţii normale.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara, dezinfecţia s-a încheiat, iar clădirea principală este pregătită în ce priveşte respectarea circuitelor epidemiologice. „În prezent, se analizează modalitatea prin care vor fi puse la dispoziţie şi spaţiile de cazare şi tratament din corpul nou al SJU Deva”, a informat CJ Hunedoara.

Peste 50 de pacienţi internaţi la Spitalul judeţean Deva şi confirmaţi cu coronavirus s-au vindecat, iar cel puţin 10 au murit în ultimele săptămâni.


Mai puteţi citi şi:

Coronavirus în judeţul Hunedoara. Al 31-lea pacient mort a fost un bărbat internat la Deva, în urma unui AVC

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Niciun caz nou în 24 de ore. Câţi oameni s-au vindecat

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a ieşit din carantină şi va putea interna pacienţi cu coronavirus

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite