Un camion încărcat cu materiale de construcţii a fost lovit de trenul Timişoara - Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, pe raza oraşului Liteni din judeţul Suceava. Camionul încărcat cu materiale de construcţii a fost lovit în partea din spate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Traficul feroviar a fost reluat după aproximativ o oră de la producerea accidentului.

La faţa locului au intervenit angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care i-au evacuat pe cei 100 de călători din tren. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, ne-a declarat că în urma impactului nu s-au înregistrat victime.

Materialele au fost îndepărtate de pe linia de cale ferată cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziţie de Primăria Liteni. Contactat telefonic, primarul oraşului Liteni, Tomiţă Onisii, ne-a declarat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din vina şoferului care conducea camionul. Bărbatul nu s-a asigurat la traversarea liniei de cale ferată. Onisii ne-a spus că trecerea la nivel cu calea ferată, unde s-a produs accidentului, est semnalizată corespunzător.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite