UPDATE O tânără de 18 ani, care a acceptat de dragul iubitului o fantezie sexuală în trei, a ajuns să fie bătută şi violată. Suspecţii au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre tinerii (mijloc) cercetaţi pentru viol  FOTO Mediafax
Unul dintre tinerii (mijloc) cercetaţi pentru viol  FOTO Mediafax

O tânără de 18 ani din Timişoara acuză că a fost violată de un tânăr după ce a mers pe un câmp de la marginea Timişoarei alături de prietenul ei şi încă un băiat pentru  a întreţine relaţii sexuale. Tânăra a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu doi dintre tineri, iar al treilea, pe care l-a refuzat, a violat-o.

UPDATE Judecătoria Timişoara i-a arestat pe cei trei suspecţi acuzaţi de procurori de viol şi complicitate la viol. „Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.08.2015, după ora 24:00, prin folosirea de ameninţări şi agresiuni, inculpaţii Oprea Darius-Ionuţ şi Burz Denis-Tobias ar fi determinat o tânără de 18 ani din Timişoara să întreţină relaţii sexuale cu inculpatul Ciocîrlie Cristian Constantin Iosif împotriva voinţei sale, fapt care i-ar fi cauzat tinerei vătămări care necesită pentru vindecare 7 (şapte) zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii timişoreni într-un comunicat de presă. 

UPDATE Suspecţii au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Timişoara sub acuzaţiile de viol şi complicitate la viol după ce, unul dintre ei ar fi violat-o pe o tânără de 18 ani, studentă la Drept. Potrivit pressalert.ro, tânăra a acceptat să participe alături de prietenul ei şi încă un băiat la o fantezie sexuală, iar la faţa locului au fost alţi doi băieţi, unul dintre ei violând-o pentru că a refuzat să întreţină şi cu el relaţii sexuale.

„A venit la colţul străzii după mine (n.r. prietenul ei). Era el cu prietenul lui. El mi-a spus că are o fantezie să o facem în trei şi pentru că ţin la el am zis să-i mai îndeplinesc această dorinţă.  Din această cauză m-am urcat de bună voie la el în maşină. La vreo cinci străzi distanţă mai urcă doi prieteni de ai lui, unul fiind verişorul prietenului meu la care ţineam şi îi făceam toate poftele. A mai urcat şi o fată care a condus maşina. Mi-au spus că o luăm pe o scurtătură ca să ajungem la Sânandrei şi au luat-o pe un câmp. S-au oprit pe câmp şi fata a rămas în maşină. Nu mi-a spus nimic. Individul cu care obişnuiam să mă văd a început să mă dezbrace de faţă cu toţi. Am spus că nu,nu, nu. Mi-a luat tricoul şi mi l-a aruncat pe câmp. Am mers mai încolo cu el şi cu prietenul lui ca să-i îndeplinesc fantezia. Apoi a venit un individ şi i-am spus că nu vreau şi-l voi muşca. A venit verişorul tipului chemat de el. S-a dezbrăcat. Pe mine m-a pus în genunchi. Eram dezbrăcată complet. M-a strâns de păr, de gât. A început să dea în mine de nervi pentru că nu am mai vrut să întreţin relaţii sexuale cu nici unul dintre ei. M-a lovit cu piciorul în coaste, cu palma peste cap. Lui îi plăcea să mă vadă bătută, chinuită că eu nu sunt o fată deşteptă care practica gang-bang-uri. Dacă nu fac m-a ameninţat că o să mă lase lată pe câmp. Până la urmă a trebuit să cedez şi să întreţin relaţii sexuale cu toţi trei”, a povestit tânăra, pentru pressalert,ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. „În timp ce se afla cu patru tineri cu vârste între 18 şi 19 ani a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu doi dintre aceştia, iar un al treilea şi-a exprimat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale şi cu el, iar tânăra a refuzat. S-a întocmit dosar penal faţă de cel de-al treilea pentru viol, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi pentru complicitate la viol. În cursul zilei de mâine vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ancuţa Morariu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite