Peste 170 de persoane sancţionate pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
slobozia politie

Sunt în continuare mehedinţeni care sunt sancţionaţi de poliţie pentru că nu respectă restricţiile impuse în această perioadă, astfel că amenzile depăşesc în ultimele 24 de ore suma de 400.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, echipe mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţie de frontieră, poliţişti locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au executat misiuni în sistem integrat pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă prin verificarea persoanelor şi societăţilor comerciale, fluidizarea traficului rutier şi escortarea autovehiculelor care tranzitează judeţul Mehedinţi cu persoane care revin din afara graniţelor ţării.

Peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au participat la 575 misiuni pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID 19. Astfel, poliţiştii au verificat modul de de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.306 persoane. Ca urmare a acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 176 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei, în valoare de peste 420.000 lei.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 168 de locaţii, unde se află  425 persoane în  izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 10 echipaje de poliţie  locală,  dintre care 7 echipaje de ordine publică  şi  3 echipaje de circulaţie  rutieră. Poliţiştii locali au aplicat 15 sancţiuni  contravenţionale pentru încălcarea măsurilor impuse de Ordonanţa Militară nr. 3/ 2020 în  valoare de 6.600 lei.

În judeţul Mehedinţi, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, 304 persoane se află în carantină, iar 2.301 de persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite