Starea persoanelor rănite în accidentul din Ialomiţa. Un pacient cu suspiciune de fractură de coloană este adus cu elicopterul în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre victimele accidentului produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Ialomiţa este adusă cu elicopterul la Bucureşti. Celelalte victime transportate la spitale din Capitală au suferit rupturi de splină, politraumatisme, plăgi faciale şi fracturi, conform datelor prezentate de către ministrul Sănătăţii.

Sorina Pintea a declarat la Antena 3 că o femeie de 42 de ani, internată la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie.

La acelaşi spital se află şi o femeie de 30 de ani,stabilă hemodinamic, care este internată la Secţia de chirurgie plastică, întrucât are o plagă facială.

Tot la Bagdasar - Arseni este aşteptat şi un pacient, adus cu elicopterul de la Spitalul Slobozia, unde a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale pentru ruptură de splină, însă există şi suspiciunea legată de existenţa unei fracturi de coloană.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca se află o pacientă de 39 de ani, cu traumatisme multiple, inclusiv cu traumatism cranio - cerebral, care va fi supusă unei investigaţii la computerul tomograf.

Tot la Spitalul Floreasca a fost adusă o victimă de 45 de ani, cu politraumatisme, inclusiv cranio-cerebral, dar şi cu o fractură de bazin complexă.

Zece persoane au murit şi alte opt au fost rănite după ce un autotren şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni.

Citeşte şi

Cine sunt victimele tragediei de pe DN2 A. Localnic din Munteni Buzău: Au luat microbuzul la ora 05.00, pentru că la 07.00 intrau în tură 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite