Blaga: Sunt absolut convins că vom câştiga alegerile din 2016. Luni avem o primă citire a listelor de candiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedintii PNL FOTO Mediafax
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedintii PNL FOTO Mediafax

Copreşedintele PNL Vasile Blaga s-a arătat sigur de faptul că PNL va câştiga alegerile parlamentare şi locale de anul viitor, precizând că în şedinţa partidului de luni vor avea prima citire a listelor de candidaţi.

„Construcţia marelui Partid Naţional Liberal necesită foarte multă muncă în teritoriu. Asta fac şi eu şi doamna co-preşedintă Gorghiu şi nu numai. Am străbătut aproape toate organizaţiile judeţene, cel puţin o dată, altele de mai multe ori. Aş vrea să reamintesc că discutăm de cea mai mare construcţie politică de după 1989, acest mare partid de centru-dreapta. Mulţi aveau îndoieli, spuneau că vom avea tensiuni de la primele discuţii, dar iată că deciziile pe care le-am luat au fost cele corecte. Acest partid a fost validat parţial la alegerile prezidenţiale şi sunt absolut convins că vom câştiga alegerile din cursul anului 2016'', a afirmat Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL a mai vorbit şi despre listele de candidaţi. „'Decizia Consiliului Naţional al PNL de la Piteşti este obligatorie pentru toţi: luni, 3 august avem o primă citire a listelor de candidaţi în oraşe, municipii şi avem nişte principii stabilite în toate judeţele: au drept de preemţiune cei peste 1.100 de primari pe care îi avem. Ei au drept de preemţiune, sigur în analiza organizaţiilor, dacă îndeplinesc criteriile electorale pentru a candida, iar acolo unde avem mai mulţi candidaţi intră într-o competiţie internă şi contează ce vor spune cercetările sociologice, cei care au cele mai mari şanse vor candida, peste tot, de la Bucureşti la cea mai mică comună din ţară'“, a mai spus Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite