Ludovic Orban: Tudose e un premier marionetă, ca şi cel anterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos
Liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că premierul Mihai Tudose este o „marionetă“ la fel ca şi prim-ministrul anterior, Sorin Grindeanu, şef de Guvern care a fost demis de propriul partid prin moţiune de cenzură.

Orban a fost întrebat dacă este de părere că premierul Mihai Tudose conduce singur Guvernul sau are în spate tot un partid.

„Cu cine s-a întâlnit astăzi, aşa-zisul premier? S-a dus să ceară voie. A avut vreun cuvânt de spus la modificările introduse în programul de guvernare? Este tot un premier marionetă, ca şi premierul anterior. Guvernul nu are autoritate, nu are capacitatea de a putea să guverneze România pentru că este condus în continuare de oameni care nu deţin funcţii în acest Guvern, de oameni care vor să controleze tot ce mişcă în cadrul Guvernului", a afirmat liderul PNL, la Palatul Parlamentului, după şedinţa Biroului Executiv al liberalilor.

Orban i-a  reproşat şi Gabrielei Firea că nu şi-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile făcute în campania electorală de anul trecut, spunând că aceasta a fost doar purtător de cuvânt, şi nu primar general.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite