Grupul de Comunicare Strategică îi cere lui Marcel Vela să elimine un articol cu informaţii false privind COVID-19 de pe un site

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul de Comunicare Strategică a înaintat joi ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, propunerea de eliminare la sursă a conţinutului unui articol apărut pe site-ul bpnews.ro, intitulat „Coronavirusul, ucis de Polidin”.

Grupul de Comunicare Strategică a înaintat joi, 25 martie, lui Marcel Vela, propunerea de eliminare la sursă a conţinutului unui articol apărut pe site-ul bpnews.ro.

Decizia a fost luată pentru că reprezentanţii site-ului bnews.ro au fost contactaţi de Grupul de Comunicare Strategică şi au refuzat să corecteze informaţiile false. De asemenea, GCS a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totală a accesului la conţinutul site-ului breackingnews.xyz, au transmis autorităţile.

Solicitarea a fost întemeiată pe faptul că portalul web a publicat în mod constant informaţii false, cu scopul evident de a dezinforma şi a induce panica.

Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platformă din afara României şi nu are reprezentanţi care să poată fi contactaţi.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a transmis decizia către ANCOM, instituţie care a pus deja în aplicare măsurile necesare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite