Simona Halep la US Open: adversară periculoasă pentru românca în turul II. A fost sfert finalistă la New York în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La câteva ore după ce a trecut de Marina Erakovici (Noua Zeelandă, 99 WTA), Simona Halep a aflat cu cine va juca pentru a-şi egala performanţa din 2014, accederea în turul III la US Open.

Simona Halep a avut un prim meci la New York în care abia a transpirat, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Dacă victoria cu Erakovici era una de aşteptat pentru ocupanta locului 2 WTA, în schimb, aceasta făcut o declaraţie surprinzătoare la finalul întâlnirii, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Scăpată repede de grijile calificării în turul II, Simona a putut urmări partida din care s-a ales următoarea ei adversară. Bondarenko (Ucraina, 104 WTA) a trecut de Putintseva (Kazahstan, 78 WTA), scor 6-0, 6-3 şi o va întâlni, în premieră, pe Halep în circuitul WTA.

Kateryna Bondarenko are 29 de ani şi şi-a atins cea mai bună performanţă la un turneu de Grand Slam chiar la US Open, în 2009, atunci când a ajuns până în sferturi. Bondarenko are trei titluri WTA în palmares dintre care unul la simplu şi două la dublu. Singurul ei triumf la simplu a venit, în 2008, pe iarbă, la Birmingham. Ea se poate lăuda şi cu un trofeu Australian Open pe care l-a cucerit, în 2008, la dublu.

Bondarenko a devenit jucătoare profesionistă în 2000, iar de atunci a câştigat peste 2 milioane de dolari din tenis.

Organizatorii urmează să stabilească ziua şi ora meciului Halep - Bondarenko.

CITEŞTE ŞI:

*Simona Halep la US Open: românca are calea liberă spre primul trofeu de Grand Slam. A scăpat de două adversare grele
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite