Mihai Tudose: AUR nu are nicio șansă să ajungă la guvernare

0
Publicat:

Europarlamentarul Mihai Tudose susţine că partidul AUR nu are nicio șansă la guvernare, menţionând că la alegerile din 2020 „s-a fofilat”.

Mihai Tudose susţine că AUR nu are șanse la alegerile 2024. Foto: Inquam Photos
Mihai Tudose susţine că AUR nu are șanse la alegerile 2024. Foto: Inquam Photos

Mihai Tudose a declarat în cadrul interviului că AUR nu reprezintă un pericol pentru alegerile din 2024. ”Eu nu îl identific ca pe un pericol. Nu este un pericol pentru nimeni, fiindcă nu are nicio şansă, fără aroganţă, nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. Niciun sondaj nu a dat AUR la 51 la sută. Data trecută s-a fofilat, nu l-a văzut nimeni, acum lumea se uită”, a declarat Tudose, la Prima News, potrivit news.ro.

Nu îl văd la guvernare pe AUR, nu are cum să ajungă AUR la guvernare. Cum a fost şi PRM şi PPDD şi aşa mai departe. Noi trebuie să vedem cum facem să avem o ţară guvernată, de acolo încolo”, a transmis europarlamentarul.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat cât de mare este pericolul reprezentat de AUR în viitorul an electoral, după ce membrii partidului au împărţit pliante la deschiderea anului universitar de la SNSPA.

Românii au întotdeuna dreptate. Sunt ferm convins că până în ziua votului românii vor fi informaţi foarte clar. Este un atac mârşav, la fel cum este atacul lor şi la UE şi la NATO. Aştept soluţiile pe care le au la UE şi NATO, la OCDE”, a transmis Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite