Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Trei concurenți eliminați înaintea semifinalei!

0
Publicat:

La a-36-a ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite tema a fost prepararea unui signature dish al chef-ului care îi reprezintă. Degustarea a fost făcută de sportivele echipei feminine de catchball din România. Banda a adus victoria lui Chef Sorin Bontea și echipei roșii, dar și un duel plin de suspans pentru echipa gri a lui Chef Dumitrescu și cea neagră a lui Chef Scărlătescu. 

Chefi la Cutite
Sursa: Webp

Confruntarea individuală s-a terminat cu o triplă eliminare, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 14 iunie 2023.

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți cu ținuta aleasă, în ediția 36 a emisiunii Chefi la Cuțite sezonul 11, de la Antena 1. „Am zis că astăzi o să fiu o zână bună, să vă port noroc. Este ultima confruntare din acest sezon. Zici că am pocnit din degete și s-a terminat. Dragii mei, mai avem puțin până la finală, dar încă mai aveți mulți concurenți față de cât ar trebui să intre în semifinală, adică 9”, a spus prezentatoarea. În platou s-au aflat 12 concurenți, dar doar 9 locuri pentru semifinală.

Cine va câștiga această confruntare va avea toată echipa în semifinală. Așa că trebuie să vedem cine va primi ultima lovitură la cuțite. Este ultima șansă să vă folosiți ultimele amulete, dacă mai sunt. Este ultima șansă să reprezentați o culoare, căci de mâine o să fiți îmbrăcați la fel, fiecare va găti pentru el. Nimeni nu va mai găti pentru echipă. Important este că ați ajuns aici și indiferent ce se întâmplă astăzi, toată lumea poate pleca cu fruntea foarte sus”, a adăugat Gina Pistol.

Echipa roșie a lui Sorin Bontea a decis să pregătească un file de cod negru, în timp ce echipa gri și cea neagră au mizat pe un desert. Deoarece mai avea o amuletă înainte de semifinală și era ultima șansă s-o folosească, Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta și i-a pus la treabă pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu.

Am o ultimă amuletă: Poți lua cei doi chefi să lucreze pentru tine și echipa ta timp de 30 de minute dintr-o probă”, a spus Cătălin Scărlătescu, fericit că mai are un avantaj în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Toată lumea s-a apucat rapid de gătit, știind că urmează momentul în care Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor fi nevoiți să ajute echipa negră la a gătit conform amuletei lui Scărlătescu.

Sportivele echipei de catchball au degustat atent preparatele și au încercat să puncteze nu doar aspectul, ci și gustul, combinația incredientelor și complexitatea rețetei.

Echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba de gătit și a intrat direct în semifinală iar echipa lui chef  Florin Dumitrescu și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel

Preparatul vostru trebuie să fie original!”, le-a spus Gina Pistol concurenților, intrați la duel.  Preparatele participanților la duel au fost jurizate de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Concurenții semifinaliști sunt: Laurențiu, Pablo, Ștefan, Mihaela, Anica.

Trei concurenți eliminați sunt: George Borșaru, Luna  Morgaciova și George Popescu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite