Decizie-șoc la „Insula Iubirii: „A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară“

0
Publicat:

În seara aceasta, un eveniment unic în acest sezon va antrena decizii şi schimbări majore în ambele tabere.

Radu Vâlcan le dă o veste-şoc concurenților FOTO Antena 1
Radu Vâlcan le dă o veste-şoc concurenților FOTO Antena 1

Ultimele trei zile ale celui mai dur test de fidelitate vin cu provocări și tentații maxime, dar și cu decizii care pot răsturna totul într-o clipă, iar asta o vor resimţi din plin concurenţii. „A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară“, vor fi cuvintele care îi vor lăsa pe toţi fără replică.

Cine sunt cei pentru care experienţa pe insulă se va termina mai devreme, dar şi cum vor evolua lucrurile pentru ceilalţi participanţi, telespectatorii vor putea urmări săptămâna aceasta în porţie triplă: astăzi, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, pentru ca marele deznodământ al testului să fie difuzat duminică, pe 27 august, de la 20:00, la Antena 1.

Foarte puţin îi mai desparte pe participanţii celui mai dur test de fidelitate de ceremonia finală a focului şi momentul crucial al experienţei lor, când se vor confrunta cu adevărul despre relaţiile lor.

Ceea ce nu știu ei deocamdată este că show-ul îi va surprinde cu un eveniment unic în acest sezon, o veste-şoc, venită din partea lui Radu Vâlcan, veste care va antrena decizii și schimbări majore în ambele vile.

A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară! Va trebui să eliminaţi acel cuplu pentru care testul nu mai este relevant, acel cuplu care nu a îmbrăţişat cu adevărat această experienţă“, vor fi cuvintele care îi vor lăsa pe toţi fără replică.

Cine sunt cei care vor lua decizia şi cei pentru care experienţa testului se va termina mai devreme, dar şi cum vor evolua lucrurile pentru ceilalţi participanţi, telespectatorii vor putea urmări în ultimele trei ediții ale acestui sezon din show-ul de la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite