Angus Cloud, vedeta serialului „Euphoria“, a murit la 25 de ani: „Era extraordinar de talentat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angus Cloud, vedeta serialului "Euphoria", difuzat de HBO, a murit, luni, la vârsta de 25 de ani. Cu doar o săptămână în urmă își îngropase tatăl, a anunţat familia sa într-un comunicat.

Angus Cloud a murit la 25 de ani FOTO Twitter
Angus Cloud a murit la 25 de ani FOTO Twitter

Cloud, care l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco „Fez” O'Neill în Euphoria, a murit luni la casa familiei sale din Oakland, California, a declarat un publicist, conform BBC

Cu cea mai grea inimă a trebuit să ne luăm rămas bun astăzi de la un om incredibil”, a precizat în comunicat familia lui Cloud.

Cloud și-a îngropat tatăl săptămâna trecută, potrivit familiei, și era într-o „bătălie cu sănătatea mintală”.

Singurul confort pe care îl avem este să știm că Angus este acum reunit cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten”, se arată în declarație.

Nu a fost precizată cauza decesului

O sursă apropiată familiei lui Cloud a declarat pentru Entertainment Tonight că tânărul „se luptase cu gânduri sinucigașe severe” după ce s-a întors din Irlanda, unde și-a îngropat tatăl.

Nu a fost raportată o cauză a decesului, dar în declaraţia familiei se spune că a suferit de probleme de sănătate mintală şi a fost lovit puternic de moartea tatălui său, descris ca fiind "cel mai bun prieten" al său, care a fost înmormântat săptămâna trecută.

"Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru", se arată în declaraţie.

Suntem incredibil de întristați să aflăm despre trecerea în neființă a lui Angus Cloud. Era extraordinar de talentat și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria”, a spus HBO într-un comunicat.

Exprimăm cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale în această perioadă dificilă.

Rolul care l-a transformat într-un adevărat star

Cloud a avut roluri minore în actorie în două filme, North Hollywood și The Line. A apărut și în videoclipuri muzicale pentru artiști precum Becky G, Karol G și Juice WRLD.

Însă cariera lui a luat-o cu adevărat avânt după ce a câștigat rolul lui Fez, un traficant de droguri din liceu din Euphoria. Rolul l-a transformat pe Cloud într-o adevărată vedetă, potrivit Hollywood Reporter, iar personajul său a fost extins în sezonul doi.

Personajul lui Fezco O'Neill, cunoscut sub numele de Fez, dezvoltă o legătură strânsă cu protagonista interpretată de Zendaya, care iese de la dezintoxicare la începutul serialului, dar care încă se confruntă cu dependenţa.

La finalul serialului, Fez este arestat de poliţie după un schimb de focuri.

Serialul, foarte apreciat, a câştigat numeroase premii, inclusiv două premii Emmy şi un Glob de Aur pentru Zendaya.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite