Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după demisia de la „Chefi la cuțite”

0
Publicat:

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au făcut, ani la rând, deliciul celui mai popular cooking show din România. Proiectele lor continuă după „Chefi la cuțite“.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu se împarte între proiectele sale și familie. El își anunță fanii că bucătăria din depozit a intrat în renovare, proiect care îi răpește mult timp.

„Gânduri de azi: 👨‍🍳Am băgat bucătăria în renovare, nu aia de acasă, ci una dintr-un depozit. 🗣Nu mă mai pot uită la știri, prea mulți copii în suferință. 👨‍🍳Gânduri bune pentru Caddy de la Mafia 😇La mulți ani pentru Cristi Chivu 🥳La mulți ani pentru toți care își serbează ziua de nume”, a scris Florin Dumitrescu, care s-a pozat îmbrăcat cu o pijama de culoare roz cu imprimeuri vesele.

Cătălin Scărlătescu este implicat într-un nou proiect. După demisia de la „Chefi la cuțite” el filmează pentru „Grătar de călător”, un proiect online. „Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele.

Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă 😀. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, și-a anunțat Scărlătescu fanii de pe rețelele sociale.

Sorin Bontea a ales să înceapă o nouă etapă a vieții sale imediat după plecarea de la emisiune. Celebrul bucătar a decis să-și dedice timpul pasiunii sale pentru pescuit, astfel încât a pornit într-o vacanță în Delta Dunării alături de finul său.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite