Shakira, strălucitoare la premiile MTV Video Music Awards 2023, unde a primit premiul „Michael Jackson Video Vanguard”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira, denumită și senzația muzicală columbiană, a fost onorată cu premiul Michael Jackson Video Vanguard, avându-i alături pe fiii săi într-o seară memorabilă la Prudential Center din Newark, New Jersey, în cadrul MTV Video Music Awards 2023.

Shakira, premiul Vanguard și seară memorabilă cu cei doi fii ai săi

Shakira a făcut senzație pe scena MTV Video Music Awards 2023, unde printre spectatori s-au aflat și fiii săi, Milan și Sasha. Acesta a fost un eveniment remarcabil nu doar pentru că cei doi copii ai vedetei au fost prezenți, ci și pentru că Shakira a primit una dintre cele mai râvnite distincții ale serii - Michael Jackson Video Vanguard Award, devenind astfel prima artistă sud-americană care primește această onorare, scrie Dailymail.co.uk.

Acompaniată de fiii săi, pe care îi are cu fostul ei, Gerard Piqué, Shakira a fost văzută strălucind de fericire și mândrie. Băieții ei, Milan și Sasha, au fost acolo pentru a o susține și pentru a sărbători cu ea această realizare incredibilă.

Pozele artistei alături de cei doi copii de pe covorul roz au capturat inimile fanilor. Cântăreața a strălucit într-o rochie Versace, în timp ce băieții au adoptat un look sport în nuanțe de negru și galben.

Ceremonia nu a fost lipsită de momente emoționante, Shakira dedicându-și discursul familiei, fanilor și colegilor din industrie, exprimându-și recunoștința și iubirea față de aceștia. A subliniat în special sprijinul continuu al fanilor și a echipelor sale, numindu-i „armata sa”.

Shakira a avut și un moment de performanță pe scenă, unde a cântat o serie de hituri, inclusiv „She Wolf”, „Objection (Tango)”, „Whenever, Wherever” și „Hips Don't Lie”. Performanța sa a culminat cu „Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, încheind cu un gest spectaculos, plonjând în mulțime și fiind aplaudată de către fanii extaziați aflați la MTV Video Music Awards 2023.

 MTV VMA 2023, găzduit la Prudential Center, a avut o serie de performanțe memorabile și câștigători, inclusiv Taylor Swift care a dominat premiile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite