Hermannstadt și Universitatea Cluj, scor 1-1. Meciul, marcat de o egalare târzie

0
Publicat:

Într-un duel tensionat din cadrul Superligii, Hermannstadt și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, cu scor 1-1, duminică, pe terenul echipei gazdă. Meciul care a fost definit de un gol marcat în ultimul minut al partidei.

Hermannstadt - Universitatea Cluj, scor 1-1 FOTO Captură Youtube
Hermannstadt - Universitatea Cluj, scor 1-1 FOTO Captură Youtube

Desfășurat în etapa a treia a play-out-ului, acest meci a fost o luptă strânsă între cele două echipe, care și-au disputat fiecare fiecare minge cu determinare și pasiune. Deschiderea scorului a venit din partea echipei Hermannstadt, prin golul marcat de Stoica, în minutul 31.

Cu toate acestea, Universitatea Cluj nu a renunțat, ci a continuat să lupte. Cu minutele care se scurgeau rapid, clujenii au reușit să egaleze în minutul 90+7, prin Popa, provocând un val de entuziasm și emoție în rândul susținătorilor lor.

Meciul a fost marcat și de momente tensionate, iar cartonașele galbene au fost distribuite în ambele tabere.

Echipele au avut următorii jucători:

Hermannstadt

Căbuz – Opruţ, Bejan, Găman, Butean – Balaure (Oroian ’80), Murgia, Mino Sota, I. Stoica (D. Iancu ’79) – G. Iancu (Neguţ ’66), Fonseca (Paraschiv ’66).

Antrenor: Marius Măldărăşanu

Universitatea Cluj:

Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu (V. Gheorghe ’59) – Simion (Anselmo ’71), Bic (Doukoure ’59), Silaghi (Chintes ’59), Roger – Nistor, Roguljic (Popa ’46).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Cu acest rezultat, ambele echipe își continuă parcursul în Superligă. Arbitrajul a fost asigurat de Marcel Bîrsan, însoțit de o echipă de arbitri auxiliari (Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, Imre-Laszlo Bucsi – Iuliana Demetrescu) și de arbitri VAR ( Marian Barbu și Stelian Slabu). Observator a fost Zoltan Szekely.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite