Inter Milano a câștigat cu Atletico Madrid (1-0), în optimile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter Milano a învins Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), pe stadionul San Siro, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, scrie Agerpres.

Internazionale Milano FOTO: Facebook / Inter
Internazionale Milano FOTO: Facebook / Inter

Singurul gol al meciului arbitrat de românul Istvan Kovacs a fost înscris de austriacul Marko Arnautovic (79). Portarul Horaţiu Moldovan a fost rezervă la Atletico, acesta fiind prima oară în care a figurat pe foaia oficială a unui meci de Champions League.

Inter, finalista ediţiei trecute, a avut controlul terenului prima repriză, dar ocaziile de gol au venit pe finalul acesteia. Lautaro Martinez (37) a reluat cu capul, însă Oblak a fost la post, apoi şutul atacantului argentinian a fost deviat de fundaşul uruguayan Gimenez (38), portarul sloven remarcându-se şi la şutul lui Marcus Thuram (43).

Liderul din Serie A a început foarte bine şi a doua repriza, însă Arnautovic, intrat la pauză, a ratat din poziţie dificilă (49). Austriacul a irosit o nouă ocazie în min. 63, după care Oblak s-a făcut remarcat la lovitura de cap a lui Lautaro Martinez (77).

Inter a deschis scorul la min.79, după ce madrilenii au pierdut o minge în mijlocul terenului, la o neînţelegere între De Paul şi Reinildo, Lautaro Martinez a reuști să scape pe contraatac, Oblak a respins şutul său, dar Arnautovic a trimis în plasă.

Atletico a avut puţine ocazii, iar cele mai clare au venit după intrarea lui Morata.

Lino (56, 81) a ratat oportunităţi bune, ca şi Morata (88).

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist german Andreas Brehme, fost component al echipei Inter, care a încetat din viață la vârsta de 63 de ani.

Partida din a doua repriză se va juca pe Metropolitano, în data de 13 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite