Reacția tăioasă a lui Marius Șumudică la atacurile lui Cornel Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu a avut un atac devastator, joi seara, la adresa lui Marius Șumudică. ”Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii”, a spus dinamovistul.

Marius Șumudică nu accepta să fie călcat în picioare. Foto Facebook
Marius Șumudică nu accepta să fie călcat în picioare. Foto Facebook

La scurt timp, Șumi a solicitat un drept la replică, în care i-a răspuns lui Cornel Dinu și în care și-a apărat cariera de antrenor: ”În ultima vreme, de când am fost solicitat pentru acest angajament la Digisport și încerc să-mi fac cât mai bine treaba de analist tv, observ că sunt atacat de tot mai mulți oameni de fotbal. Aș vrea să spun că respectivele persoane sunt din fotbal, dar mai ales în cazul domnului Cornel Dinu nu pot să mai spun acest lucru.

Dacă nu aș apela la serviciile celor de la Google, mi-ar fi foarte greu să-mi aduc aminte chiar vag de când n-a mai antrenat cel căruia lumea fotbalului îi spune “Procuroru’”. Trec peste jignirea de joasă speță cu pocirea numelui meu, dar în timp ce “Șoșodică” e liber de contract de doar vreo lună și ceva, “Procuroru’” cred că nu mai antrenează de pe vremea defunctei Cupa Cupelor!”, a spus Marius Șumudică pentru ProSport.

Cornel Dinu nu-l place pe Marius Șumudică. Foto Sportpictures
Cornel Dinu nu-l place pe Marius Șumudică. Foto Sportpictures

Antrenorul, liber de contract de o lună, în prezent analist TV, a completat: ”Ca și în alte cazuri, vreau să-i amintesc domnului Cornel Dinu că am un palmares bunicel, zic eu. Sunt campion cu Astra Giurgiu, am dus această echipă în primăvara europeană a Europa League, învingând de două ori un colos financiar din Premier League, West Ham, și ieșind din grupe cu adversari precum Roma, Plzen sau Austria Viena, am jucat cu Shabab în Liga Campionilor Asiei, am fost cu Gaziantep în primele 3 din Turcia, prima oară în istoria acestui club și ar mai fi, dar mai bine mă opresc.

Sincer, am răspuns doar pentru că nu permit să mi se terfelească o carieră pentru care am muncit și am stat departe de familie și din respect pentru staff-ul meu și jucătorii cu care am lucrat. Altfel, nu-mi încărcam sufletul cu asemenea lucruri realmente ieftine!

Dinu nu a mai antrenat din martie 2023

Cornel Dinu, care și-a încheiat cariera de antrenor în urmă cu 20 de ani, lansase joi seara un atac la adresa lui Marius Șumudică: „Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal... «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit. Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor.

Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Personaje zgomotoase, care creează senzație

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare.

Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a afirmat Dinu la GSP Live.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite