Cele mai frumoase mesaje și urări de Crăciun 2023, pentru părinți, copii, prieteni și toți cei dragi

0
Publicat:

În perioada sărbătorilor, urările de Crăciun devin un limbaj al inimii noastre, exprimând dragostea și afecțiunea pe care o simțim față de cei din jur. Descoperă mesaje și SMS-uri de Crăciun personalizate pentru părinți, colegi, prieteni și toți cei dragi, fiecare aducând o notă unică de căldură în această vreme specială.

Felicitări de Crăciun 2023
Mesaje si SMS-uri de Crăciun 2023 Foto Shutterstock

Mesaje de Crăciun pentru părinți

„Dragi părinți, în această zi magică vă mulțumesc pentru toate lecțiile de viață și iubirea fără margini. Crăciun fericit, înconjurați de căldura familiei!”

„Cu iubire și recunoștință, vă trimit cele mai calde urări de Crăciun. Sărbători luminate, părinții minunați!”

„Pentru cei care aduc bucurie în fiecare zi, părinții mei iubiți, Crăciun fericit! Fie ca această sărbătoare să vă aducă momente de fericire și liniște.”

„De sărbători, reflectăm asupra dragostei părintești. Părinților mei minunați, vă trimit cele mai sincere urări de Crăciun. Să aveți un Crăciun plin de magie!”

„Fie ca bucuria să vă însoțească în această zi specială și să vă aducă amintiri de neuitat. Crăciun fericit!”

Mesaje de Crăciun pentru colegi și prieteni

„Cu colegi minunați și prieteni adevărați, Crăciunul devine și mai special. Vă transmit calde urări și sărbători pline de bucurie și râsete!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„La finalul anului, mulțumesc colegilor și prietenilor pentru sprijinul și bucuriile împărtășite. Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări!”

„Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun fericit!”

„Cu această ocazie minunată, îţi mulțumesc pentru prietenia ta sinceră și îţi doresc un Crăciun plin de momente de neuitat!”

Felicitări și sms-uri de Crăciun 2023
Urări de Crăciun 2023 Foto Shutterstock

Mesaje de Crăciun pentru cei mici

„Pentru cei mai adorabili membri ai familiei, Crăciun fericit! Să aveți parte de daruri dulci și momente pline de veselie!”

„Sperăm ca magia sărbătorii să vă aducă zâmbete și bucurii. Crăciun fericit, micilor noștri îngerași!”

„Cu zâmbete nevinovate și priviri pline de curiozitate, le transmitem celor mici cele mai calde urări de Crăciun. Sărbători pline de bucurie!”

„Copii dragi, să aveți parte de un Crăciun plin de cadouri, jocuri și povești magice. Moșul să aducă magie în sufletele voastre!”

„Sărbătoriți cu inocență și bucurie, iar magia Crăciunului să vă însoțească mereu. Crăciun fericit și plin de cadouri frumoase!”

Urări de Crăciun în versuri

„Bogăție câtă vreți, / Sănătate pentru toți, / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine!”

„ Să vă fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin, / Drumun viață cât mai lin.”

„Un bătrânel cu chipul drag, / va veni la voi în prag, / să nul goniți / e Moș Crăciun, / și vaduceun an mai bun!”

„Pe la colțuri unii spun, / Că există Moș Crăciun / Că i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă în pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!”

„Chiar dacă brăduț nu este / Ai tot dreptul să visezi / Să ai Crăciun de poveste / Să fii bun și-n Domn să crezi!”

Mesaje de Crăciun 2023
Mesaje de Crăciun 2023 Foto Shutterstock

Urări de Crăciun pline de magie, pentru cei aflați la distanță

„Fie ca darurile Crăciunului să nu fie sub brad, ci în inimile noastre. Un Crăciun plin de iubire și armonie alături de cei dragi!”

„În fiecare fulg de nea descoperim un zâmbet, iar în fiecare colindă se ascunde o poveste frumoasă. Crăciun fericit, plin de bucurii!”

„Cu gândurile noastre împreună, distanța nu poate îngrădi bucuria sărbătorii. Un Crăciun cald și luminos pentru toți cei dragi!”

„În zilele de sărbătoare, sufletul se îmbracă în haina generozității. Cu dragoste și căldură, îți transmit cele mai frumoase urări de Crăciun!”

„Fie ca magia Crăciunului să aducă în casele voastre lumina sănătății, dragostea familiei și bucuria de a împărți clipe frumoase împreună!”

Câți români își sărbătoresc onomastica de Crăciun

În România, potrivit datelor furnizate de Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor, peste 700.000 de oameni își sărbătoresc onomastica cu ocazia Nașterii Domnului - Crăciunul, în data de 25 decembrie, o bună ocazie să le trimiteți celor dragi mesaje de Crăciun.

Printre cei mai întâlniți sărbătoriți se numără cei cu prenume precum Cristian, Cristina, Cristinel sau Cristiana, iar această tradiție adaugă un aspect special sărbătorilor de iarnă.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite