Victoria Beckham, atacată de protestatarii PETA, la Săptămâna Modei de la Paris. Activiștii, prezenți pe podium

0
Publicat:

Activiștii pentru drepturile animalelor au urcat pe podium la Săptămâna Modei de la Paris. Aceștia au prostestat, într-un mod inedit, împotriva folosirii pielii de către designerul de modă, Victoria Beckham, îndemnând-o să folosească alternative ecologice.

Protestatarii PETA, prezenți la defilarea Victoriei Beckham FOTO AFP
Protestatarii PETA, prezenți la defilarea Victoriei Beckham FOTO AFP

Prezentarea Victoriei Beckham de la Săptămâna modei de la Paris a fost întreruptă de protestatarii grupării pentru drepturile animalelor, PETA, care au invadat podiumul pentru a protesta împotriva folosirii, de către ea, a produselor de origine animală, notează The Guardian.

Protestatarii PETA purtau tricouri albe pe care scria „întoarce-ți spatele la piei de animale” și „animalele nu sunt țesături”.

Au mers alături de modele pe podium, ținând sus pancarte cu mesaje precum: „Viva vegan leather” (Trăiască pielea ecologică).

Președintele european al organizației a declarat vineri: „Pentru niciun articol de îmbrăcăminte sau accesoriu nu merită sacrificat și jupuit violent un animal sensibil și inteligent. O îndemnăm pe Victoria Beckham să apeleze, în schimb, la inovațiile etice și ecologice disponibile astăzi, cum ar fi pielea de ultimă generație din mere, struguri, ananas, ciuperci și multe altele.”

Victoria Beckham și-a făcut o intrare dramatică la sfârșitul spectacolului, defilând pe scenă în cârje. Soțul ei, David Beckham, a declarat pe Instagram că aceasta s-a rănit la picior după un „mic accident la sală” și a distribuit o fotografie cu piciorul ei prins într-o cizmă ortopedică.

Show-ul Victoriei Beckham a avut o abordare de avangardă, prezentând paltoane cu fermoare aproape până la nas, colanți transparenti și albi și pantaloni cu talie înaltă.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite