Rămăşiţele umane găsite în munţii din California sunt ale actorului britanic Julian Sands

0
Publicat:

Actorul britanic Julian Sands, cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „24” și filme ca „A Room with a View” și „The Killing Fields”, a fost găsit mort după ce a fost dat dispărut în ianuarie în munții San Gabriel din sudul Californiei, au anunțat marți anchetatorii. Actorul avea 65 de ani, notează CNN.

FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

„Modul în care s-a produs decesul este încă în curs de investigare, în așteptarea rezultatelor unor teste suplimentare”, a precizat Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino într-un comunicat. „Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți voluntarii care au lucrat neobosit pentru a-l localiza pe  Sands”.

Actorul a fost subiectul unei căutări continue în zona Mt. Baldy de când nu s-a mai întors dintr-o drumeție pe 13 ianuarie.

Condițiile meteorologice au îngreunat eforturile de căutare în săptămânile care au urmat dispariției sale. Oficialii au anunțat că s-a reluat localizarea lui Sands la începutul acestei luni.

Peste 80 de voluntari au participat la eforturile de căutare în ultimele zile, sprijiniți de două elicoptere și de echipaje de drone, în timp ce voluntarii căutau în „zone îndepărtate de pe Muntele Baldy”, potrivit oficialilor.

Rămășițe umane au fost găsite în zona în care l-au căutat pe Sands săptămâna trecută.

„Continuăm să îl păstrăm pe Julian în inimile noastre, cu amintiri luminoase despre el ca un tată minunat, soț, explorator, iubitor al lumii naturale și al artelor și ca un interpret original și colaborativ”, a spus familia sa într-o declarație pentru The Guardian la acea vreme.

Sands iubea drumețiile, potrivit familiei sale.

„Când era în Los Angeles, lanțul muntos Mt Baldy era locul său preferat, se ducea acolo cât de des putea”, a declarat fratele său pentru publicația britanică Craven Herald & Pioneer în ianuarie. „Lui Julian îi plăcea să spună «Nu am avut niciodată o vacanță, dar mă odihnesc ocazional» - ei bine, acum se odihnește într-un loc pe care îl iubea cu adevărat”.

Sands a apărut în zeci de filme și emisiuni TV de-a lungul carierei sale.

Printre creditele sale cinematografice se numără filme precum „Arachnophobia" și „Leaving Las Vegas". De asemenea, a apărut în seriale TV, inclusiv în „Smallville", în serialul de televiziune de pe Netflix „What/If" și în drama condusă de Peter Capaldi „Benediction".

Adevărul este că, odată ce ai stat destul de mult timp în branșă și ai ceva experiență, încredere și independență, se produce o renunțare extraordinară la lucrurile care sunt intruzive în cariera ta: ambiție, narcisism, gelozie, vanitate, nesiguranță”, a declarat el pentru The Guardian într-un profil din 2018. „Poți petrece mult timp încercând să rămâi un actor tânăr. Asta nu permite o maturitate emoțională. Este infantilizant”.

Sands a fost căsătorit cu jurnalista și autoarea Evgenia Citkowitz, cu care s-a căsătorit în 1990. Cuplul a avut doi copii.

Sands a mai avut un fiu dintr-o căsătorie anterioară, se arată în profil.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite