Moartea ciudată a bebelușului unor români din Italia: ar fi fost strivit în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O copilă de patru luni a unor români din Italia a murit strivită în patul în care dormea alături de părinți și de fratele ei de 6 ani.

Bebelușul a murit strivit Arhivă Adevărul
Bebelușul a murit strivit Arhivă Adevărul

Megan David, fetița de patru luni, a fost găsită fără viață în noaptea de miercuri spre joi, în Rossano Veneto. Inițial, s-a crezut că s-a stins din cauza sindromului de moarte subită a sugarului, scrie ediția de Veneto a cotidianului Corriere della Sera.

Însă, în urma autopsiei efectuate la Unitatea de Patologie Cardiovasculară a Universității din Padova de profesorul Antonello Cirnelli, medic legist, și de profesorul Stefania Rizzo, expert patolog, s-a stabilit că micuța s-ar fi sufocat până la moarte ca urmare a strivirii provocate involuntar de una dintre cele trei persoane prezente cu ea în pat: cei doi părinți și frate mai mare

În noaptea tragediei, Megan a fost culcată cu fratele ei mai mare, de aproximativ 6 ani, cu mama ei Irina și cu tatăl ei Daniel. Bărbatul a fost cel care, simțind că ceva nu este în regulă cu fetița, a dat alarma. Medicii spitalului San Bassiano ajunși la casa din via Cartiera nu au mai avut ce face pentru bebelușă. Timp de aproape 50 de minute, medicii și asistentele au încercat să o resusciteze pe micuță, dar fără succes.

Parchetul din Vicenza a deschis un dosar în acest caz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite