Antena 3 CNN Actualitate Adolescentă de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa

Adolescentă de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa

Corina Adam, o adolescentă de 17 ani din Maramureș, a fost săltată de pe o stradă din Borșa și răpită de un tânăr necunoscut. Poliția a trimis o ”alertă răpire copil” și face apel la populație pentru găsirea fetei.

Adolescentă de 17 ani, răpită de pe o stradă din Borșa
Sursa foto: Poliția Română
de Cristina Tudorache    |    21 Iun 2020   •   01:26

Conform anchetatorilor, adolescenta a fost răpită de pe stradă, fiind urcată cu forța într-o mașină de culoare neagră, despre care nu se știe în ce direcție a plecat.

”Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută”, anunţă Poliţia.

În momentul răpirii, fata era împreună cu fratele său, însă acesta nu a putut furniza multe informații despre cel care i-a luat sora și nici despre mașină.

Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare. Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept.

×
Subiecte în articol: Borșa
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close