Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari a fost reţinut de poliţişti

Bărbatul care a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari a fost reţinut de poliţişti

Poliţiştii Ilfoveni l-au identificat pe bărbatul care a tras cu pistoul într-un mall din Voluntari. Acesta este angajat în cadrul centrului comercial şi are 42 de ani. El este cercetat acum pentru trei infracţiuni.

Bărbatul care a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari a fost reţinut de poliţişti
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    15 Sep 2020   •   22:45

IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie că în incinta unei societăți comerciale, un angajat a folosit un pistol și a tras în interiorul respectivei societăți comerciale.

"La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au desfășurat activități specifice din competență.", spun reprezentanţii IPJ Ilfov

După ce a tras cu pistolul, individul a fugit. 

"La fața locului, bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informațiile obținute s-a constatat faptul că, acesta a părăsit curtea societății, cu un autoturism."

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat. Acesta are 42 de ani, iar în acest moment se află în custodia acestora. 

"Din primele verificări polițiștii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societății. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană."

În prezent, polițiștii din Voluntari efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, uz de armă neletală și tulburarea liniștii și ordinii publice, urmărirea penală fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

×
Subiecte în articol: mall Voluntari pistol
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close