Antena 3 CNN Actualitate Cine este tânăra care și-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: „Condu, bă, ca lumea!”

Cine este tânăra care și-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: „Condu, bă, ca lumea!”

Tânăra care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova în urma căruia și-a pierdut viața avea 25 de ani și era din localitatea Siliștea Crucii.

Cine este tânăra care și-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: „Condu, bă, ca lumea!”
Sursa foto: Foto captura video
14 Ian 2020   •   12:25

Potrivit gds.ro, ea se afla pe scanul din dreapta față, într-o mașină condusă de un șofer de 25 de ani, din Craiova. În mașină, pe bancheta din spate, se afla a treia persoană - o altă femeie.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, și a fost transmis LIVE pe Facebook. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a izbit de un stâlp.

Tânăra de 25 de ani transmitea „distracția” din mașină, pe fond de manele. La un moment dat, femeia îl atenționează pe șofer speriată: „Condu, bă, ca lumea!”. În secunda următoare se produce impactul, iar tânăra din față scapă telefonul din mână. Transmisiunea, însă, continuă, auzindu-se gemetele și strigătele de ajutor ale celor aflați în mașină.

Cele trei persoane au ajuns la spital, cel mai grav rănită fiind tânăra de 25 ani, care a decedat ulterior, şi care se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close