Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaș în Reșița. Arde clădirea Primăriei, Consiliului Județean și Prefecturii

Incendiu uriaș în Reșița. Arde clădirea Primăriei, Consiliului Județean și Prefecturii

Un incendiu uriaș a izbucnit, în această seară, în Reșița. Clădirea în care funcționează Primăria, Consiliul Județean și Prefectura a izbucnit în flăcări, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Incendiu uriaș în Reșița. Arde clădirea Primăriei, Consiliului Județean și Prefecturii
de Alin Tarnovschi    |    18 Aug 2020   •   20:24

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 20.00, atunci când oamenii au observat fumul gros care ieșea din acoperișul clădirii din Reșița.

Autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și autoscări ale ISU Caraș-Severin, intervin la fața locului pentru stingere flăcărilor. Intervenția este extrem de dificilă, având în vedere înălțimea la care a izbucnit incendiul.

"Este vorba despre un incendiu care a cuprins etajul superior al clădirii și se intervine de urgență cu patru echipaje de pompieri. În acest moment, colegii intervin. Oamenii au fost evacuați și nu se înregistrează victime", a declarat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Oamenii aflați în zona clădirii care arde au transmis totul live pe Facebook: "Arde ca la turnurile gemene. Nu au cum să îl stingă! E prea sus!".

Incendiu în Reșița la clădirea în care funcționează Primăria, Consiliul Județean și Prefectura

A început ploaia în Reșița, lucru care favorizează lichidarea incendiului. Între timp, clădirea a fost serios afectată de flăcări.

×
Subiecte în articol: Reşiţa
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close