Antena 3 CNN Actualitate Inedit Culmea spargerii! Hoțul care a spart sediul Poliţiei din Cornu a fost prins. Și-a furat propriile probe din dosarul în care era anchetat

Culmea spargerii! Hoțul care a spart sediul Poliţiei din Cornu a fost prins. Și-a furat propriile probe din dosarul în care era anchetat

Culmea spargerii! Hoțul care a spart sediul Poliţiei din Cornu a fost prins. Și-a furat propriile probe din dosarul în care era anchetat
21 Aug 2019   •   23:05

Update:  Polițiștii din Prahova au reuşit să-l prindă pe cel care a intrat prin efracţie în sediul Poliţiei din comuna prahoveană Cornu. Bărbatul era cercetat într-un dosar de şantaj. Este suspectat că a vândut bilete false la Neversea. Individul a intrat în sediul Poliţiei în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a furat dintr-un birou mai multe echipamente IT, aflate sub sechestru, pentru că erau probe în anchetă. Bărbatul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Prahova.

Știre inițială: Postul de poliţie comunal Cornu a fost spart şi au fost furate unele probe informatice care se aflau depozitate şi sigilate, anunţă, miercuri, IPJ Prahova.

Datele au fost făcute publice de Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Prahova după ce au apărut informaţii despre spargere în mass-media.

"Cu referire la aspectele apărute în spaţiul public, legate de intrarea prin efracţie în sediul Postului de poliţie comunal Cornu, în noaptea de 19 spre 20 august, facem următoarele precizări: în ziua de 20 august, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate şi sigilate ca obiecte corp delict", precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor ce se impun.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close