Antena 3 CNN Actualitate Inedit Papa Francisc, reacție neașteptată după ce o călugăriţă i-a cerut un sărut: „Promiți că nu muști?” - VIDEO viral

Papa Francisc, reacție neașteptată după ce o călugăriţă i-a cerut un sărut: „Promiți că nu muști?” - VIDEO viral

Papa Francisc i-a luat prin surprindere pe enoriași, la o săptămână după ce a lovit cu palma mâinile unei femei care îl trăgea violent de braţ. De această dată, Papa Francisc a glumit cu o călugăriţă și chiar a sărutat-o pe obraz, făcând-o să-i promită că „nu îl va mușca” în schimb.

Papa Francisc, reacție neașteptată după ce o călugăriţă i-a cerut un sărut: „Promiți că nu muști?” - VIDEO viral
Sursa foto: Foto captura YouTube
09 Ian 2020   •   11:09

Miercuri, înaintea audienţei sale generale săptămânale, Papa Francisc a fost abordat de o călugăriţă care i-a cerut un sărut, strigând în urma lui.

Suveranul Pontif a răspuns în glumă: „O să mă muşti!”, după care întrebat-o: „Promiţi că nu mă vei muşca?”. Femeia a din cap în semn de confirmare, iar papa a sărutat-o ​​pe obraz, continuându-şi apoi drumul, scrie CNN.

Filmarea care a surprins întregul moment a devenit virală pe Internet.

În noaptea de Revelion, Papa Francisc a fost implicat într-un incident la Vatican, lovind cu palma de două ori mâna unei femei care îi înşfăcase un braţ şi nu îi mai dădea drumul. Conducătorul Bisericii Catolice a părut vizibil iritat în timp ce încerca să îşi elibereze braţul din mâinile credincioasei prea zeloase.

×
Subiecte în articol: Vatican
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close