Antena 3 CNN Actualitate Plouă în stația de metrou Eroilor 1 din București

Plouă în stația de metrou Eroilor 1 din București

Un nou incident a avut loc, marţi, în stația Eroilor 1 din Capitală, de pe magistralele 1 și 3, acolo unde din tavan, a început să curgă apă. Un martor a filmat totul şi a postat imaginile pe internet.

 Plouă în stația de metrou Eroilor 1 din București
de Claudia Popovici    |    12 Ian 2021   •   18:15

Incidente asemănătoare au fost şi la stația de metrou Eroilor 2. Anul trecut, la două săptămâni de la inaugurare a mai avut loc o inundaţie. Şi atunci, un călător a filmat cum pur şi simplu plouă prin tavan. 

Reacţia Metrorex

"Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut infiltraţii la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreţinere. Menţionăm că, reţeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată.

În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie.

Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP”, a transmis, marţi, Metrorex.

Plouă într-o staţie de metrou de pe noua magistrală, inaugurată cu mare fast de preşedintele Iohannis

Staţia de metrou Eroilor 2 are un plafon uriaş din sticlă, care permite luminii naturale să pătrundă în interior. Designul tuturor staţiilor de metrou de pe magistrala M5 arată futurist. Dacă la capitolul arhitectură, lucrurile par în regulă, la capitolul infrastructură, mai este de lucrat. Panglica a fost tăiată înaintea alegerilor locale din toamnă, chiar în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

 

 

 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close