Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Vaslui. Șase autoturisme au fost implicate

Accident teribil în Vaslui. Șase autoturisme au fost implicate

Accident teribil în Vaslui. Șase autoturisme au fost implicate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Dec 2019   •   23:19

Un accident în care au fost implicate şase autoturisme a avut loc, marţi seara, în centrul municipiului Vaslui, în urma evenimentului nefiind persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, accidentul a fost provocat de un bărbat care a vrut să schimbe benzile de mers, cel mai probabil pentru a prinde mai repede culoarea verde a semaforului.

„Din primele informaţii, se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Ştefan cel Mare, care se deplasa spre gară, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, acroşând un autoturism înmatriculat provizoriu în Vaslui, condus de un bărbat de 20 de ani, din Deleşti, care circula regulamentar. În urma impactului, cele două maşini s-au izbit de alte patru autoturisme parcate în zonă. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În autoturismul condus de şoferul care a provocat accidentul se afla o pasageră de 16 ani, care a acuzat nişte dureri, dar a refuzat transportul la spital. În cazul în care această persoană va merge pentru îngrijiri medicale, se va întocmi dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit la locul producerii accidentului cu două autospeciale.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close