Antena 3 CNN Actualitate Locale Bombe găsite lângă un pod de cale ferată din Bistriţa. Circulația trenurilor a fost oprită

Bombe găsite lângă un pod de cale ferată din Bistriţa. Circulația trenurilor a fost oprită

Bombe găsite lângă un pod de cale ferată din Bistriţa. Circulația trenurilor a fost oprită
14 Aug 2019   •   14:34

Trei bombe de aviaţie, de aproximativ 50 de kilograme fiecare, au fost găsite, miercuri, la piciorul unui pod de cale ferată din judeţul Bistriţa-Năsăud. Pirotehniștii sunt în alertă de la primele ore ale dimineții.

Traficul în zonă a fost restricționat o perioadă. Pirotehniștii bistrițeni au fost anunțați azi – dimineață că în localitatea Coldău a fost descoperită muniție ce pare a fi neexplodată.

Aceștia s-au deplasat de urgență și au văzut că elementele au fost descoperite la baza unui pod feroviar peste Someș, scrie Bistrițeanul.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 10:20, autorităţile au luat măsura închiderii circulaţiei feroviare pe magistrala 400, între staţiile CF Beclean pe Someş şi Coldău, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce la piciorul podului peste râul Someş (kilometrul feroviar 20+864 de metri) au fost descoperite – în timpul unor lucrări de întreţinere – mai multe proiectile neexplodate. Zona a fost asigurată. Pirotehniştii ISU acţionează la faţa locului”, anunțau reprezentanții Poliției Române.

×
Subiecte în articol: trenuri
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close