Antena 3 CNN Actualitate Radu Mazăre rămâne în închisoare. Curtea Supremă i-a respins contestația în anulare împotriva condamnării

Radu Mazăre rămâne în închisoare. Curtea Supremă i-a respins contestația în anulare împotriva condamnării

Radu Mazăre rămâne în închisoare. Curtea Supremă i-a respins contestația în anulare împotriva condamnării
11 Noi 2019   •   16:29

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația în anulare formulată de Radu Mazăre împotriva deciziei de condamnare definitivă la 9 ani în dosare privind retrocedarea plajelor din Constanța.

„Respinge, ca inadmisibile, contestaţiile în anulare formulate de contestatorii-condamnaţi Mazăre Radu Ştefan, Barbu Paraschiva, Puşcaşi Marius şi Puşcaşi Carmen împotriva deciziei penale nr.32/A din data de 7 februarie 2019, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în dosarul nr. 6536/2/2008”, se arată în decizia magistraților Înaltei Curți, potrivit Digi24.ro.

Pe de altă parte, instanța a admis în principiu contestaţiile în anulare formulate de alți condamnați în dosar: Dima Alin Horaţiu, Andrei Aurel Jean, Nejloveanu Niculae, Giurgiucanu Georgică şi Săvulescu Emil Dragoş. Însă cererea acestora de suspendare a executării pedepsei definitive a fost respinsă.
 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close