Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță, despre declarația de amor a lui Kovesi: „Nu am avut nicio relație cu Kovesi sau Udrea”

Sebastian Ghiță, despre declarația de amor a lui Kovesi: „Nu am avut nicio relație cu Kovesi sau Udrea”

Sebastian Ghiță, despre declarația de amor a lui Kovesi: „Nu am avut nicio relație cu Kovesi sau Udrea”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mai 2019   •   21:40

Sebastian Ghiță a oferit primul interviu după declarația de amor dezvăluită de Victor Ponta sub jurământ în emisiunea „Sinteza Zilei”.

Fostul deputat susține că nu a avut nicio relație nici cu șefa DNA și nici cu fostul ministrul al Dezvoltării. 

„Îl știm toți pe Victor Ponta. Noi eram tineri acum 10 ani și am trăit niște vremuri în care Codruța Kovesi se vedea sabia justiției, Coldea mai mult ochiul și timpanul, eram toți într-o lume orcum ciudată, președinte era Băsescu, care era mai tare decât biruința și atunci singura reacție pentru a supraviețui în lumea aceea a putut să fie gluma. Încercam să ne ferim de ei ca să nu ne facă rău. Totuși, oricine a intrat în contact cu acești oameni nu s-a ales decât cu rele și cu fărădelelgi și astăzi nici nu mai știm cine era șef, cine beneficia, cine era șeful Securității, a mafiei. Și pentru mine este confuz. Declarațiile domnului Ponta, chiar dacă punctual vizează o conversație la care am participat și eu, nu arăta decât aroganța, superioritatea cu care ne trata și atunci. Și pe el ca prim-ministru, și pe mine ca membru al Parlamentului, și pe alții. Kovesi ne spunea așa în față: „Dacă mă mai enervezi, o să te arestez, dacă nu dai afară jurnalista nu știu care te arestez”. Ai o rezistență ca om la chestiile astea, la început crezi că e o glumă, la sfârșit înțelegi dacă se trezește prost dispusă aresta pe cineva”, susține Ghiță.

Citiți și Declarație-bombă făcută sub jurământ de Victor Ponta: „Kovesi mi-a spus că îl iubește pe Ghiță”

„Nu am avut o relație sentimentală de alt tip nici cu Elena Udrea, nici cu Kovesi. Suspecta pe alt personaj de astfel de sentimentalisme. Codruța era un om tânăr, era o tipă ok, la început. Aici vorbim de domnul Băsescu, el a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țările, atât pe Codruța Kovesi, cât și pe Elena. Codruța Kovesi nu e nici proastă și nici sentimentală, ceva a făcut-o să se înrăiască în ultimul hal și să ajungă ultimul om. Probabil domnul Coldea ne va explica.. Încă mai sunt câțiva discipoli la DNA, fac dosare familiilor, o să aflăm foarte multe lucruri despre discipolii lui Kovesi (...) Am avut o relație de prietenie cu Kovesi până când s-a hotărât să dea exemple publice, chiar și cu prietenii dânsei”, a mai spus fostul deputat.

Întrebat dacă se întoarce în țară, Sebastian Ghiță a declarat: „Nu mă mai întorc curând. Dacă m-au dat afară din ţară şi m-au exilat, ce sens mai are să mă urmărească? De ce îmi mai chinuie familia? De ce mai trimit hârtii la toată lumea să întrebe dacă au avut relaţii cu mine, dacă au făcut vreodată ceva... Nu s-au săturat de câte rele mi-au făcut în anii ăştia? Cu ce îi mai încurc astăzi? A, că ştiu ce fac ei acolo, asta ştie toată România, nu mai păcălesc ei pe nimeni".

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close