Antena 3 CNN Actualitate Social Casa celebrului general Toma Zaharia a fost jefuită. Patru suspecți, prinşi în Bucureşti

Casa celebrului general Toma Zaharia a fost jefuită. Patru suspecți, prinşi în Bucureşti

Casa celebrului general Toma Zaharia a fost jefuită. Patru suspecți, prinşi în Bucureşti
12 Ian 2019   •   20:35

Update: Patru bărbaţi, suspectaţi că au spart casa unui general MAI  au fost prinşi, sâmbătă seara, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra lor bunurile furate.

Se pare că cei patru bărbaţi aveau bilete de avion spre Portugalia. Ei au fost preluaţi pentru continuarea cercetărilor şi urmează să fie reţinuţi pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă.

Știrea inițială

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis o anchetă şi fac cercetări, după ce casa unui general din cadrul MAI a fost spartă în timpul acesta era, sâmbătă, la un parastas.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, sâmbătă după-amiaza, poliţiştii din Răcari au fost sesizaţi că o casă din Tărtăreşti a fost spartă. Deocamdată nu se ştie dacă s-a furat ceva din locuinţă, oamenii legii fiind la faţa locului pentru cercetări.

“În prezent se efectuează cercetarea la faţa locului. Urmează să se stabileasca dacă au fost sustrase bunuri. Totodată, sunt desfaşurate activităţi pentru identificarea persoanelor bănuite şi pentru tragerea lor la răspundere penală, iar în cazul în care se constată că există un prejudiciu, pentru recuperarea lui”, arată Poliţia Dâmboviţa.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că locuinţa aparţine generalului Toma Zaharia.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close