Antena 3 CNN Actualitate Social Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi la Festivalul Electric Castle care începe astăzi la Cluj

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi la Festivalul Electric Castle care începe astăzi la Cluj

Tinerii au stat la cozi uriaşe la mall-urile din Cluj-Napoca pentru a-şi ridica brăţările de acces. Festivalul Electric Casle începe astăzi la celebrul castel Banffy din Bonțida

de Alexandra Axinia    |    19 Iul 2023   •   10:51

Peste 300 de artişti internaționali vor urca anul acesta pe cele 12 scene pregătite de organizatorii celui mai mare festival din Cluj. La castelul Banffy din Cluj, dar şi  la unităţile de cazare, pregătirile sunt aproape gata. 

De asemenea, peste 300 de persoane au obținut abonament gratis pe viaţă după ce şi-au tatuat "Bonţida Fever", titlul celei mai recente campanii lansate de reprezentanții festivalului. 

Festivalul a ajuns anul acesta la cea de a noua ediție, iar organizatorii așteaptă peste 200.000 de petrecăreți. 

Citeşte şi: Spectacole de jazz, muzică neo-clasică, world, expoziție de artă și licitație de strângere de fonduri cu intrare liberă în Constanța cu ocazia JazzUP Sea Festival V

Cine urcă pe scenă la Electric Castle

Organizatorii Electric Castle au pregătit un eveniment spectaculos, cu Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste 300 de artiști în program. 

Vor mai cânta şi The Chemical Brothers și Peggy Gou în categoria headliners EC din muzica electronică. În plus, fanii se vor bucura de punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba.

După zece ani, Morcheeba revine la castelul din Bonțida.

Cum ajungi la festival

Festivalul se află la aproximativ 30 de km de Cluj-Napoca, în satul Bonțida. Dacă nu vei fi cazat în EC Village sau în Bonțida, poți ajunge la festival cu trenul (trenurile EC sunt cea mai  bună varianta), cu autobuzul sau cu mașina.

Față de anul trecut, organizatorii au luat în considerare tot feedbackul primit şi au făcut îmbunătățiri semnificative pentru o experiență mai plăcută. Astfel, s-au făcut următoarele schimbări:

• 30% mai multe autobuze EC care vă aduc direct la Castel;
• cu 50% mai mare capacitate a trenurilor EC;
• stații de îmbarcare mai mari. O întreagă stradă din Bonțida va fi folosită pentru a îmbarca simultan până la cinci autobuze, astfel încât călătoria înapoi în oraș să fie cât mai rapidă posibil;
• timp de așteptare de aproximativ 30 de minute la autobuz în orele de vârf. 

 

×
Subiecte în articol: Electric Castel Cluj
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close