Antena 3 CNN Actualitate Social Fetiță de patru ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD. Modul cumplit în care a căzut

Fetiță de patru ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD. Modul cumplit în care a căzut

Fetiță de patru ani, transportată la spital cu elicopterul SMURD. Modul cumplit în care a căzut
26 Iun 2019   •   22:08

O fetiţă de patru ani a suferit mai multe traumatisme grave după ce a căzut miercuri de la etajul doi al unui bloc din localitate, minora fiind transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj-Napoca. 

"Poliţia Deva a declanşat cercetările în acest caz pentru a investiga împrejurările în care s-a produs acest incident. În cauză a fost deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Potrivit primelor informaţii, fetiţa era acasă împreună cu o cunoştinţă a familiei, părinţii fiind plecaţi pentru rezolvarea unor probleme personale. La un moment dat, femeia care era cu minora ar fi coborât până la un magazin alimentar, iar fetiţa s-a dus la geamul din bucătărie, l-a deschis şi a căzut pe fereastră. 

Un echipaj de ambulanţă, cu medic, s-a deplasat la faţa locului şi a găsit fetiţa conştientă, dar cu mai multe contuzii. În urma investigaţiile efectuate la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, medicii au concluzionat că victima prezintă o fractură la coloană şi una la bazin. 

Fetiţa din Deva a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Cluj-Napoca. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fetita deva etaj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close