Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai e stomatolog în Olt și i-a venit o idee uimitoare. S-a dus pe câmp și a făcut asta. Acum sunt cu miile

Mihai e stomatolog în Olt și i-a venit o idee uimitoare. S-a dus pe câmp și a făcut asta. Acum sunt cu miile

Mihai e stomatolog în Olt și i-a venit o idee uimitoare. S-a dus pe câmp și a făcut asta. Acum sunt cu miile
Sursa foto: Foto: Mihaita Secu/ Facebook
25 Mar 2019   •   23:32

Peste cinci mii de puieți de salcâm au fost plantați pe câmpurile afectate de alunecări de teren din Potcoava, judeţul Olt

Un medic stomatolog din Slatina a mobilizat 200 de voluntari, pacienți și elevi de la liceul din localitate și, preț de câteva ore, au plantat viitorii copaci. Acțiunea a fost una voluntară și are ca scop protejarea mediului înconjurător. 

Mihai Secu este medic stomatolog în Slatina și iubeşte locurile natale. A reușit să planteze peste 5.000 de salcâmi, pentru a stopa alunecările de teren din localitatea Potcoava. Acţiunea a fost pusă în aplicare chiar de medic, iar puieții au fost cumpărați din propriul buzunar. 

“M-am gândit şi mi-am zis: «Hai să mergem să împădurim, să facem o pădure»! Mie îmi place natura. Aş vrea să conştientizăm lumea în felul următor: n-am cum să tai un pom dacă n-am plantat măcar unul. Sau, dacă am tăiat unul, uite, am o şansă să merg să plantez unul, acum. Fac asta din dragoste de natură, de a respira un aer sănătos, de a trăi într-o țara cât mai verde”, spune medicul stomatolog pentru cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Olt stomatolog
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close