Antena 3 CNN Actualitate Veste uriaşă pentru Institutul Cantacuzino. Ministerul Apărării anunţă că a început procedurile pentru angajarea a 100 de cercetători

Veste uriaşă pentru Institutul Cantacuzino. Ministerul Apărării anunţă că a început procedurile pentru angajarea a 100 de cercetători

Veste uriaşă pentru Institutul Cantacuzino. Ministerul Apărării anunţă că a început procedurile pentru angajarea a 100 de cercetători
Sursa foto: Foto: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”/ Facebook
24 Mai 2019   •   16:39

Veste uriaşă pentru Institutul Cantacuzino. Ministerul Apărării anunţă că a început procedurile pentru angajarea a 100 de cercetători, medici, biologi şi alţi specialişti în cadrul institutului. 

Măsura face parte din programul Ministerului de reface linia de producţie de vaccinuri la Cantacuzino. 

Secretarul de stat în Ministerul Apărării Mihai Chirică a declarat pentru Antena 3 că Institutul Cantacuzino are nevoie de specialiști noi și competenți și vor fi angajați și oameni tineri, care vor fi puși în valoare.

”Avem nevoie cât mai repede de specialiști noi și competenți la Institutul Cantacuzino și totodată sperăm să punem bazele unei comunități științifice performante până la sfârșitul acestui an. De când am preluat conducerea departamentului, vă asigur că semnele sunt din ce în ce mai bune. Exită deja acolo echipă de cercetători, medici și specialiști cu foarte mare experiență, dar avem nevoie și de oameni tineri, care să fie puși în valoare într-o instituție importantă pentru toți românii.

În ultimele luni m-am deplasat de multe ori la Institut și sunt schimbări vizibile. E o instituție de interes strategic în România, iar ministerul Apărării își pune toate resursele necesare în slujba acestuia.

Începând cu această lună am inițiat discuții cu instituțiile de autorizare și certificare pentr stabilirea unui calendar de acțiuni concrete, în vederea reluării de producție a vaccinurilor. Anticipăm că primul lot necomercial poate fi finalizat până la sfârșitul anului 2019.”, a declarat Chirică.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close