Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, reacție la moțiunea de cenzură: Textul este conceput de niște minți îmbibate de ură

Codrin Ștefănescu, reacție la moțiunea de cenzură: Textul este conceput de niște minți îmbibate de ură

Codrin Ștefănescu, reacție la moțiunea de cenzură: Textul este conceput de niște minți îmbibate de ură
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Iun 2019   •   13:27

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a catalogat miercuri textul moțiunii de cenzură ca fiind unul „penibil” și a apreciat că opoziția își dorește că premierul și tot Guvernul să meargă la pușcărie, motiv pentru care ar fi „înfiorător” ca semnatarii moțiunii să ajungă la putere.

„Textul moțiunii este conceput de niște minți îmbibate de ură și de frustrare și dacă nu ar fi penibil, ar fi cu siguranță grotesc. În același timp, aceste minți, care cer în acest text al moțiunii câteva lucruri departe de democrație, arată slugărnicia față de un sistem și frica față de acesta. Ce am înțeles din textul moțiunii este că premierul trebuie să se ducă la pușcărie pentru fapte premeditate care sunt în concepția celor de la PNL demne de a trimite un Guvern întreg după gratii, am înțeles că PSD trebuie să fie interzis și că milioanele de votanți și de membri ai partidului nostru trebuie să fie pedepsiți. Asta este, pe scurt, textul unei moțiuni pe care opoziția dorește să-l facă public anul acesta, la 30 de ani de la Revoluția din 1989 în care s-a murit pentru democrație. Este înfiorător dacă acești oameni își propun să ajungă și la putere”, a spus Codrin Ștefănescu pentru știripesurse.ro.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close